De behandeling

De behandeling bestaat uit:

  • Een intakegesprek/1e onderzoek waarin met de ouders en het kind wordt bekeken wat de problemen zijn en welke ontwikkeling het kind heeft doorgemaakt. Het gaat dan om het verloop van de zwangerschap, geboorte, ziektes, medische ingrepen en eventuele familiale omstandigheden.
  • Op basis van het eerste onderzoek stellen we een diagnose en volgt er een behandelplan. Het behandelplan omvat een op de cliënt toegespitst oefenprogramma waarmee thuis geoefend wordt. De oefeningen nemen maximaal 10 minuten per keer in beslag. Zonodig geven we adviezen over voeding en voedingssupplementen. Ook geven wij adviezen die het leren vergemakkelijken, toegespitst op de cliënt.
  • Vervolgafspraken. Afhankelijk van de problematiek komt u gemiddeld om de 6 à 8 weken voor een consult/aanpassing van het oefenprogramma.

Breinzicht werkt nauw samen met osteopaten die behandelen volgens de “Geïntegreerde Technieken”. De combinatie van beide disciplines (BSM-De Jong® en Geïntegreerde Technieken) geeft sneller en effectiever resultaat.

behandeling | breinzicht